avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio tv

Buna ziua,
Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul dintre furnizorii de televiziune prin cablu. Exista vreo modalitate sa pot scapa de aceasta taxa aberanta?#-o
buna ziua!
eu nu platesc taxa de 2-3 ani, in sensul ca primeam factura de la CEZ dar plateam doar partea cu consumul curent .... am acumulat restante si penalizari de peste 200 ron.
In acest moment CEZ a trecut la facturarea la 3 luni si factura arata altfel, pare ca taxa radio a fost inclusa in suma totala lunara ....
Ma intereseaza daca poate CEZ sa ma oblige la plata restantei ...
Nu numai ca CEZ te poate obliga dar iti va taia si curentul. Prin includerea pe aceeasi factura cu energia electrica a taxei radio tv au incalcat flgrant Hotararea nr.978/22 august 2003, unde la punctul 5 din sectiunea "Alte precizari" se spune clar: "FACTURAREA TAXELOR PENTRU SERVICIILE PUBLICE DE RADIO SI TV SE VA FACE PE FACTURI SEPARATE DE FACTURA DE ENERGIE ELECTRICA" Atunci pentru ce aceasta metoda ilegala?
[ link extern ] .
De ce nu se respecta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pentru sc gabita.73 gabita.73 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am primit din partea Radio Iasi o notificare prin care sunt anuntata ca trebuie sa platesc acea taxa radio-tv conform HG ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)