avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio tv

Buna ziua,
Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul dintre furnizorii de televiziune prin cablu. Exista vreo modalitate sa pot scapa de aceasta taxa aberanta?#-o
Cum sa demonstreze ca nu detine nci un receptor tv in conditiile in care e abonat la un furnizor de televiziune prin cablu? este clar ca receptorul exista. totusi, este vreo posibilitate de a "scapa" de aceasta taxa?:wassat:
AdrianMG a scris:

Puteti sa dati un exemplu cum ar trebui formulta cererea, cun un continut bine formulat? Va multumim...

Electrica a pus cereri tipizate la dispozitia consumatorilor aici: [ link extern ]
Se pare ca se fac doua cereri, una pentru TV si una pentru Radio.
L.C.
dani-ela a scris:

Cum sa demonstreze ca nu detine nci un receptor tv in conditiile in care e abonat la un furnizor de televiziune prin cablu? este clar ca receptorul exista. totusi, este vreo posibilitate de a "scapa" de aceasta taxa?:wassat:

Exista posibilitatea de a propune modificarea legii prin intermediul programului "initiativa legislativa" din sectiunea site-ului AvocatNet aici: initiativa-legislativa.avoca... /
sau puteti semna petitia online aici:
[ link extern ]
Sarabatori fericite!
L.C.
Multumesc frumos pentru detaliere.
Sa nu crezi ca poti scapa de taxa asta tampita, care in curand o sa cresca cu siguranta la pierderile enorme pe care le are SRTV ,si oricum nu o sa fie o piedica din partea nimanui sa nu creasca taxa deoarece aceasta televiziune este folosita de catre putere pentru manipulare asa ca..., dar sa revevin la subiect, anul asta iti faci cerere pentru a scoate din plata radio sau tv, anul urmator ti-o introduc astia iarasi, si tot asa, va spun asta deoarece eu am tot scos taxa radio si in fiecare an inapoi cu ea , asa ca ... la anu si la multi ani cu astia.BANDITI. DECI PUTETI SA VA RETRAGETI APARATELE DAR DIN NOU LA ANU. LA SEDIILE ELECTRICA CERETI FORMULAR , VA TREBUIE O COPIE DUPA BULETIN SI CAM ATAT. NU POTI LUA FORMULAR DE PE SITE-UL ELECTRICA DEOARECE NU MERGE ,MERGI LA SEDIU.
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
mir21, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv pentru sc gabita.73 gabita.73 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am primit din partea Radio Iasi o notificare prin care sunt anuntata ca trebuie sa platesc acea taxa radio-tv conform HG ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)