avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TNUVA se inchide si eu sunt gravida in 2 luni !!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TNUVA se inchide si eu sunt gravida in 2 luni !!!

MA numesc Alexandru Rodica si sunt angajata de 3 ani la TNUVA ca inginer , acum ca TNUVA se inchide nu inteleg ce se va intampla cu mine ca viitoare mamica ce asteapta dupa ce naste sa primeasca bani lunar ! Exista o lege care ma apara in fata angajatorilor ! Am anumite drepturi? Va rog din suflet sa ma consiliati ! Va multumesc anticipat si va doresc o zi placuta !!!! Si va multumim ca existati !!! Sarbatori fericite !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 16 Decembrie 2011
Cum se inchide societatea la care lucrati acum , intrucat exista psoibilitatea concedierii dvs pentru ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

Daca va concediaza, atunci puteti intra in somaj , din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC - pe aceasta perioada somajul se va suspenda - , urmand ca la terminarea CCC sa va reluati somajul.
nu va necajiti o sa intrati in somaj si ve ti naste ca toate femeile dar in somaj sau daca gasiti alt loc de munca linistita.
:offtopic: Interventie moderator
@ cris1979

Mesajele off-topic trebuie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor private..... de aceea s-au sters mesajele dvs .. exista un Regulament de postare pe forum care prevede, printre altele, ca :

Regulile de fata nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos. ....

www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte daniella28 daniella28 Buna ziua,daca exista cineva care ma poate ajuta sa-mi gasesc urgent un loc de munca,de un an caut ,aplic pe toate siteurile,la fortele de munca este bataie de ... (vezi toată discuția)
Acest forum ContSters140930 ContSters140930 Frati romani, sunt unii care uita ca, Romania este un stat de drept. Refuz sa cred ca, acest forum este apanajul unor persoane care dicteaza doar dupa bunul ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ondino Cornel  Vasile Cornel Vasile Userul @ondino primeste avertisment . Avertimentului il primeste pentru ca in ciuda atentionarii repetate continua sa citeze in mod inutil, ceea ce inseamna ... (vezi toată discuția)