avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bun de plata? debransare partiala , plata pe toata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bun de plata? debransare partiala , plata pe toata suprafata?

Cu tot respectul daca poate cineva sa imi spuna ce trebuie de facut in urmatoarea speta: am un apartament cu 2 camere bransat la retetua termica a orasului. In luna septembrie 2010 m-am debransat partial de la reteaua termica adica mi-au ramas bransate sufrageria si baia in total o suprafata de 22 mp in evidentele societatii Servicii Comunale. La data de 27.10.2011 Consiliul local al orasului a emis o hotararare prin care a hotarat ca societatea Servicii Comunale care furnizeaza agentul termic sa factureze intrega suprafata locuibila fara a tine cont ca sunt debransat partial iar ei au furnizat agent termic doar pentru jumatate din aceasta(22 mp.)Este legal asa ceva?Ce se poate face in asemenea situatie?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 17:55, 14 Decembrie 2011
actionati in contencios consiliul si solicitati legislatia pe care a stat la baza hotararii,
Daca detineti documente justificative emise de furnizorul de servicii pentru debransarea partiala,actionati in justitie furnizorul de servicii
aveti dreptul sa cereti in instanta de contencios administrativ anularea hotaririi consiliului local, dar mai intii trebuie sa faceti plingere prealabila - le trimiteti o adresa la care ei trebuie sa raspunda, asa cum a scis si @proprietarul, trebuie sa precizeze in baza caror legi sau altele au emis hotarirea CL
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
gradi_2007, utilizator
gradi_2007 a scris:

[ link extern ]

Link-ul nu poate fi deschis

Alte discuții în legătură

Caldura ganca ganca buna ziua e corect sa platim caldura in functie de suprafata locuibila chiar daca nu incalzesc toate cele 3 camere, ci doar 2. Mentionez ca a 3 a camera e ... (vezi toată discuția)
Calculul intretinerii la apartamente modificate rlemnaru rlemnaru Am o situatie la un apartament de 2 camere… am modificat apartamentul, in sensul ca am desfiintat balconul si am mutat bucataria in balcon. Astfel, ... (vezi toată discuția)
Debransare radet damxie damxie Buna ziua, as vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: am cumparat un apartament care are o centrala termica instalata, si care deocamdata functioneaza ... (vezi toată discuția)