avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CUI MA ADRESEZ PENTRU A INCULPA VINOVATII DE MOARTEA ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CUI MA ADRESEZ PENTRU A INCULPA VINOVATII DE MOARTEA SOTIEI MELE PRECUM SI FIICEI MELE NENASCUTE LA SPITALUL DIN VISEUL DE SUS IN DATA DE 08.12.2011?

SOTIA MEA TREBUIA SA NASCA, AM DUS-O LA SPITALUL DIN VISEUL DE SUS CU 30 ORE INAINTEA DECESULUI IAR LIPSA ANESTEZISTULUI DIN ACEL SPITAL A IMPIEDECAT EXECUTAREA INTERVENTIEI CHIRURGICALE FAPT CARE A DUS LA DECESUL SOTIEI PRECUM SI A FIICEI.
CUI MA ADRESEZ PENTRU A INCULPA VINOVATII?
Cel mai recent răspuns: camicr , utilizator 00:04, 14 Decembrie 2011
COLEGIULUI MEDICILOR si in acelasi timp POLITIEI SI PROCURATURII
Inteleg nu era anestezist, dar nici ambulanta? pe toata durata travaliului aveau timp sa o trimita cu ambulanta catre o maternitate cu anestezist,
condoleante.imi plange sufletul pt ce s-a intamplat.
am vazut stirea la tv si am ramas socata,mai ales ca fiica mea va naste peste o sapt sau doua,iar eu sunt departe de ea,in italia.
fiicei mele deja i s-a adus la cunostinta de catre medicul de familie de preturile practicate de medici in spitale.
300 euro,nastere normala,500 cezariana la urgenta,si 700 euro,daca cere dansa cezariana,plus ce va da la anestezist,asistente,infirmiere,sa cumpere ace chirurgicale,ata,etc.
si i-a sp fiicei mele ca este inconstienta deoarece nu a contactat inca un medic pt a o asista la nastere,ca daca nu are medic personal,nu se va uita nimeni la ea.
asta este sistemul in romania.
sanatatea,justitia,educatia,sunt BOLNAVE.
mita si coruptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti de frontiera arestati VERONICA MORARU VERONICA MORARU Buna ziua. Cum se pot apara politistii de frontiera arestati? Sunt ei un pericol pentru societate? Merita tratati in acest fel? Cati ar trebui sa fie langa ... (vezi toată discuția)
Sistemul medical romanesc west point west point Cred ca ar fi utila o dezbatere pe forum despre sistemul medical romanesc,mai ales in prisma \"celebrului\" caz care a facut valva zilele astea,si anume a ... (vezi toată discuția)
Cand realitatea pare fictiune... Radu Gabrian Radu Gabrian [i]1.Plimbarea de la un spital la altul :[/i] La o ora tarzie din noapte este apelata telefonic ambulanta pentru a ajuta un cardiac \"aflat in plin ... (vezi toată discuția)