As vrea sa inmatriculez un autoturism in RO care este in prezent inmatriculat in BG. Am inteles ca pot sa dau statul in judecata si cu hot judecatoreasca pot sa o inmatriculez fara sa mai platesc taxa de poluare care este abuziva.
Doresc sa stiu daca e adevarat.
Vreau sa va mai intreb daca radierea auto din BG se face inainte de inmatriculare sau se poate si dupa inmatricularea in Ro.
Va multumesc!
1. Chiar si in cazul autoturismelor noi se platesta taxa de poluare, aferenta primei inmatriculari in RO;
2. Intai radiati din BG, luati numere rosii si in cele 30 zile va faceti actele inclusiv platiti taxa.
Se intreaba clar despre inscrierea fara plata taxei care probabil ca este 2000-3000euro.
Daca probabil ca ar fi avut bani nu apela la ajutor pe acest sait ,asa ca este exclus achitarea taxei de emisii poluante.
Asteptati pronuntarea unei hotarari judecatoresti irevocabile in RO , apoi radiati masina din BG si o inmatriculati pe RO.
Este necesar sa demarati cat se poate de repede o actiune in instanta ptr inmatricularea auto fara plata taxei.
Taxa auto/ 2012
Dg_Marian
Buna ziua!
Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)