avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare monument istoric - Arcul de triumf
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare monument istoric - Arcul de triumf

Buna seara,
am si eu o grava problema. In decursul acestei seri am facut nebunia de a trece si stationa pentru o perioada de timp foarte scurta ( 30 sec) sub Arcul de Triumf, in momentul imediat urmator a aparut o masina de MAI cu un echipaj format fdin doi politisti. Mi-au intocmit un proces -verbal in care am primit o amenda de 4000 RON. Nu am semnat PV, urmand sa-mi fie trimis acasa.
Intrebarea mea este urmatoarea : poate exista un temei legal pe care am fost amendat ( cel putin la incadrarea "Circulatia pe drumurile publice" nu am gasit nimic referitor la acest lucru").
Va rog sa ma ajutati, multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: licopodicum , utilizator 10:14, 11 Iunie 2019
salomic a scris:

In decursul acestei seri am facut nebunia de a trece si stationa pentru o perioada de timp foarte scurta ( 30 sec) sub Arcul de Triumf,

Normele in domeniu si HCLM interzic accesul in zona,in interiorul monumentului mentionat
Monumentul istoric nu poate fi accesibil de cat cu autorizatie speciala emisa de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti

Care sunt aceste norme aplicare, penru că, pe siteul PMB nu am găsit vreo hotătâre în acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala IrinaMarinescu IrinaMarinescu Am urmatoarea problema : In cursul zilei de astazi am primit la domiciliu prin posta, o amenda in valoare de 3000 lei pentru parcarea in parcurile publice in ... (vezi toată discuția)
Are voie polițistul local să dea amenzi din oug 195/02? Ionut 1992 Ionut 1992 Va salut, am fost sanctionat de catre un politist local , pentru stationare asa zisa interzisa, Sanctiunea aplicata a fost de 4 puncte amenda (580 lei ) si 3 ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat de politia locala! metulica metulica am fost amendat de pol locala pt oprire interzisa am contestat in instanta si am pierdut din cite stiu pol locala nu are competenta de a amenda pe oug 195/2002 ... (vezi toată discuția)