avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sunt legale afacerile piramidale in Romania?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sunt legale afacerile piramidale in Romania?

Buna ziua,

As vrea sa stiu si eu daca sunt legale in Romania afacerile piramidale.
De asemenea, care este diferenta dintre sistemele piramidale si cele de tip MLM?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: samyku , utilizator 12:08, 15 Decembrie 2011
Va rog mult sa imi dati un raspuns, chiar nimeni nu stie nimic in legatura cu aceasta chestiune? Ma intereseaza strict daca sunt legale sist. piramidale si care e diferenta intre acestea si MLM ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia legala privind jocurile piramidale si mlm Radu Palu Radu Palu Buna ziua! As dori sa stiu care este reglementarea legala in Romania referitor la jocurile piramidale si multi level marketing. Sunt acestea legale? ... (vezi toată discuția)
Contract mlm ContSters56278 ContSters56278 Mi-a fost prezentat un sistem MLM (firma straina asociat in SRL romanesc)prin care se faciliteaza membrilor obtinerea de reduceri de pret prin cumparaturi ... (vezi toată discuția)
Modalitatea legala de colaborare si plata in sistem mlm hunedoreanul hunedoreanul Buna ziua tuturor, Doresc sa aflu care este modalitatea legala de colaborare si plata a uni colaborator in sistem MLM. Unele companii care au un astfel de ... (vezi toată discuția)