avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admiterea in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admiterea in magistratura

care sunt rezultatele la testul grila si sinteza din 2004,daca le stie cineva?
Cel mai recent răspuns: anda2happy , utilizator 00:14, 9 Februarie 2005

ambrios a scris:
>

ambrios a scris:
>

buna!Stimabililor,as dori si eu subiectele la grila si cele de la sinteza date la admiterea din anul acesta la I.N.M.(si raspunsurile la grila ,daca se poate).Va multumesc anticipat si va doresc bafta celor care anul asta nu au intrat la magistratura,iar celor care au fost admisi-felicitari!Asadar,daca e cineva binevoitor,astept un mail la adresa:gianyadrian@yahoo.com.bye!

>

> Buna tuturor, am si eu o rugaminte aveti cumva testele de la admitere in magistratura? puteti sa mi le trimite-ti si mie pe ellamessege@hotmail.com, nultumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Admitere la inm- 2011 Constantin PRICOPE Constantin PRICOPE Sunt interesat de rezultatele la testul-grila din 25.08.2011 al concursului de admitere in magistratura, de la INM. Pot primi pe e-mail sau pe Forum lista lor ? (vezi toată discuția)
Teste grila magistratura Marinela Chirita Marinela Chirita are cineva testele grila la magistratura?daca da,poate sa le trimita pe mail-ul meu:bocutza2005@yahoo.com? (vezi toată discuția)
Inm =dezamagire totala crissya crissya e prima oara cind dau admitere la inm si ultima.Dezamagire toatala 6 grile anulate din cauza dificultatii? Oare cind s au intocmit testele nu se stia asta,nu ... (vezi toată discuția)