avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stabilire salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stabilire salariu

sunt angajat ca personal contractual intr-o institutie publica. salariu meu a ramas situat intre limite asa cum prevedea ord 10 /2006 .
mi se spune ca nu pot fi trecut la limita maxima (chair daca evaluarile mele sunt FB)
PT CA LEGEA NU PERMITE.
In legea 284/2010 spune doar de personalul care se ocupa de fonduri europene dar ceilati ca mine ce sa astepam?
Cel mai recent răspuns: gordius , utilizator 20:38, 15 Decembrie 2011
Legea 285 /2010 privind salarizarea personalului din sectorul bugetar in anul 2011 a prevazut numai majorari salariale de 15% pentru toti bugetarii.
Aceasta majorare s-a aplicat asupra salariului brut de carea-ti beneficiat in luna decembrie 2010. In 2011 potrivit acestei Legi nu au fost posibile alte majorari salariale si dupa cum se preconizeaza si in 2012 vom ramane cu aceste salarii.
Din Legea cadru 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice
nu a intrat inca in vigoare partea cu stabilirea salariilor pe baza coeficientului de ierarhizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este legea salatrizarii personalului din institutiile de cultura nelustirb nelustirb care este legea care se aplica pentru salarizarea personalului dibn institutiile de cultura la momentul actual si grilele dupa care se stabilesc salariile dar ... (vezi toată discuția)
Verificare calcul salariu rodyv rodyv Cu cca 1 an in urma am schimbat locul de munca. Incadrarea pe functie publica de executie s-a facut cu un coeficient de ierarhizare de 3,52 rezultand un ... (vezi toată discuția)
Noua lege a salarizarii ANAMARIA11 ANAMARIA11 cum se calculeaza salariile in anul 2012 dupa noua lege a salarizarii (vezi toată discuția)