avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de risc transformat in comision de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de risc transformat in comision de administrare

Buna seara,

am un credit de nevoi personale luat in 2007. In contractul de credit scrie ca, comisionul de administrare este fix pe toata perioada creditului , iar comisionul de risc este la fel , fix pe toata perioada creditului. Pe graficul de rambursare imi apare suma de 5.75 euro la comisionul de adm si 32.20 la comisionul de risc. Problema este ca am facut o cerere de reesalonare si in noul grafic imi apare un singur comision, cel de administrare care este in suma de 37.95 euro ( cele doua adunate). Va rog sa-mi spuneti daca este in regula, conform oug50, in care se spune ca dispare comisionul de risc.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Comisionul de risc demianpetru demianpetru Buna! Am nevoie de un sfat si eu cu privire la un credit. In anul 2007 am facut un credit de nevoi personale in euro la o banca, dobanda calculandu-se la ... (vezi toată discuția)
Sfaturi in semnarea actului aditional la bcr simonanicoletapopescu simonanicoletapopescu Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)
Recuperare comision risc fix imih imih am un credit personal cu rate lunare fixe in RON exista un comision de risc FIX care a fost inclus in suma de rambursat la momentul initial (adica am luat x ... (vezi toată discuția)