avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neonorare obligatie antecontract de vanzare cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neonorare obligatie antecontract de vanzare cumparare imobil

poate cineva sa imi dea o sugestie ce trebuie sa fac, daca promitentu vanzator al unui apartament, nu a finalizat apartamentul care trebuia sa il vanda.
Cel mai recent răspuns: ContSters230219 , utilizator 21:59, 15 Decembrie 2011
rezolutionati antecontractul sau/si executati clauza penala sau arvuna sau solicitati executarea antecontractului prin pronuntarea de catre instanta a unei hot care sa va tina loc de act
daca termenul nu a fost respectat de catre vanzator,puteti merge in instanta pentru nerespectare contract dar in primul rand discutati cu vanzatorul si stabiliti o intelegere in functie de stadiul lucrarilor,poate ca nu din vina lor nu s-a respectat termenul,poate exista si forta majora,intai pe cale amiabila in caz contrar solicitati ajutorul instantei judecatoresti.
la notar trebuie sa il notific? nu am clauza penala stipulata.....am doar avans dat....si un termen la care se obliga sa imi predea ap. la stadiul cum era stipulat in contract, si implicit eu sa ii dau diferenta.te Termenul acesta a expirat acum jumatate de an. Cum pot sa imi recuperez avansul. Ce trebuie sa fac?
Da il puteti da in judecata solicitand instantei cahotararea sa tine loc de contract de vanzare cumparare
scz...am uitat sa spun.....imobilul in care se afla apartamentul stipulat in antecontract nu este construit inca.Promitentul vanzator spune ca nu are sa imi restituie avansul. Eu vreau sa imi recuperez avansul dat. Apartamentul trebuia sa mi-l predea de jumatate de an. Trebuie sa merg la notar sau in instanta? multumesc

Alte discuții în legătură

In instanta cu antecontract imobil DORISSS DORISSS eu sunt vanzatorul.........la notariat mi s-a spus ca neonorarea diferentei de bani de catre cumparator in termenul stipulat in antecontract duce la ajungerea ... (vezi toată discuția)
Cesiune antecontract vanzare-cumparare Mikisa Mikisa Buna ziua, Am incheiat antecontract vanzare-cumparare si pentru ca promitentul vanzator nu a predat apartamentul conform antecontractului, nu mai vreau sa ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare - executare cumparator apetra apetra Cumparator in cazul achizitiei unui teren si a unor imobile; suntem in faza in care asteptam cele 30 zile pentru exercitare drept preemtiune. Nu este prevazuta ... (vezi toată discuția)