avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am fost operat de cancer pe colon
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am fost operat de cancer pe colon

In data de 09 sept 2008 am fost operat de cancer pe colon scos 30 centimetri colon fara saculet , varsta 62 ani , dupa concediu medical ,am fost trecut in pensie de invaliditate gradu doi accentuat fara drept de munca , in iulie 2010 am primit si pensia de handicap gr. doi ( 220 ) roni , anul acesta nu m-i s-a mai aprobat (refuzat dreptul la pensia de handicap ) am inceput demersul de reinnoire dosar in iulie 20 si nici pana astazi nu am primit un raspuns in scris .
Refuzul l-am aflat de la serviciu evidenta doar verbal fiind rugat sa astept raspuns prin posta . Conside ca am asteptat destul un raspus scris , as dori sa stiu ce pot face in acest caz .
Multumesc , astept un sfat .
Cel mai recent răspuns: jivago62 , utilizator 13:31, 18 Decembrie 2011
Multumesc frumos
Sper ca pana la urma sa-mi trimita sau sa o primesc personal .
Apreciez bunavointa Dumneavoastra .
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2011
jivago62, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie certificat de incadrare in grad de handicap netia netia Buna seara, Inca de la inceput cer scuze ca am mai intrebat dar nu detaliat...si nici nu mi-a raspuns nimeni! Va rog ajutati-ma si pe mine ca nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de incadrare in grad de handicap curelusa curelusa buna ziua ma numesc ionut sunt din pascani jud. iasi sunt bolnav de hemofilie tip a forma severa am mana stinga blocata din zona cot ,mina dreapta imi sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie ilie26 ilie26 Mama mea si-a facut dosar de pensie de handicap,si a fost incadrata la gradul I(unu).Dupa spusele ei ar fi trebuit sa ia prima pensie in oct. si intradevar a ... (vezi toată discuția)