avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

care e treaba cu taxa auto din 2012? se dau banii inapoi ? eu am un renault symbol din 2010 si am dat taxa de poluare vreo 500 E. voi primi ceva inapoi? va rog sa-mi spuneti si mie.. multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:04, 15 Decembrie 2011
Pentru recuperarea sumelor avansate la DGFP aveti dreptul sa desfasurati succesiunea de demersuri catre autoritati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto cristiana27 cristiana27 as dori sa stiu daca primesc ceva bani inapoi din taxa de poluare; pentru un renault clio de 1.9 dti, (capacitate cilindrica1870 ; euro2 ), data fabricatiei ... (vezi toată discuția)
Se mai admite restituirea? abby abby Daca solicit restituirea taxei auto , acum ,cat este in vigoare inca oug 50/2008, am dreptul sa mai introduc si actiunea in instanta?.... adica , daca sunt ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)