avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubire RCA (vatamari corporale)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubire RCA (vatamari corporale)

RCA-ul am inteles despagubeste zilele de spitalizare, medicamente, tije, etc. (totul pe baza de bonuri/facturi) + daune civile (daca se cer).

Eu fiind soferul eu sunt "autorul" iar victima este un bun prieten (care a fost pe scaunul din dreapta), care este momentan in spital (masina s-a rasturnat), spitalul a dat o foaie prin care spune: "Ca nu se poate trata in timp util in Romania", pe baza acestei foi + acel formular de la Casa de Asig de Sanatate, va fi trimis in Germania.

RCA-ul va despagubii facturile emise de spitalul din Germania privind spitalizarea, medicamentele, etc.? (deoarece este in UE)

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Accident rutier, vatamare corporala grava din culpa sackzitul sackzitul Buna ziua, Acum 10zile am facut un accident rutier (in masina eram eu, sofer, si doi prieteni de ai mei, pasageri), am iesit de pe drum, si m-am rasturnat, ... (vezi toată discuția)
Dosar daună victimă accident rutier Gina_753 Gina_753 Mama mea (in varsta de 80 de ani) a fost victima unui stupid accident rutier, in urma caruia s-a \"capatat\" cu o fractura de sold (fractura pretrohanteriana) ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizare victima in urma unui accident rutier GheAndreea GheAndreea Buna seara. In urma unui accident rutier, victima a fost despagubita de catre firma de asigurare a masini, dar acum dupa 3 ani am primit o citatie precum ca ... (vezi toată discuția)