avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare sume FNUASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare sume FNUASS

Pot depune cerere pt. recuperare suma FNUASS indiferent de suma ?
Nu stiu daca exista un plafon minim .
Cel mai recent răspuns: resurseumanealba , utilizator 14:07, 16 Decembrie 2011
Nu exista nici un fel de plafon. Daca aveti sume de recuperat in luna, puteti depune cerere de recuperare. Important este sa nu treaca 90 de zile, pentru ca nu va mai primesc cererea, cei de la casa de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume de recuperat de la fnuass Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema: - in momentul in care un angajator are de recuperat sume de la FNUASS de pe concedii si indemnizatii, ... (vezi toată discuția)
Cerere restituire concedii medicale nedepusa la termen andreeaoradea andreeaoradea Buna seara. colega mea nu a stiut de modificarea legii si nu a depus in termenul legal de 90 zile cererea catre casa de sanatate pentru restituirea CM platite ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume cm, de la fnuass cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: am o salariata care pe toata durata sarcinii, a stat in concediu medical, acordat fie de medicul de familie, fie de ... (vezi toată discuția)