avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... se ma face adresa de restituire catre finante in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

se ma face adresa de restituire catre finante in cazul taxei de poluare sau se da direct in instanta

vreau sa dau in judecata pt restituirea taxei poluare, in cazul in care am inmatriculat un autoturism second hand. Intrebarea mea este daca mai trebuie sa fac adresa prin care sa cer restituirea taxei sau sa fac direct actiune in instanta.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 13:35, 16 Decembrie 2011
Va trebuie intreg dosarul de la politie
Cerere catre DGFP ;asteptati raspuns care de regula vine in 30 de zile si este este negativ
in baza tuturor documentelor formulati actiune la tribunalul competent domiciliului dvs
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2011
ynocentta, utilizator
Faceti intai adresa catre Administratia Finantelor Publice din orasul in care ati platit taxa, veti primi un raspuns in care vi se comunica faptul ca nu exista baza legala pentru restituirea taxei. Nu va speriati, introduceti actiune in instanta.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea taxei de prima inmatriculare bitza65 bitza65 Am achizitionat o masina,in leasing, in 2008, achitata anticipat in 2009. Nu mai am prima factura, in care era precizata si valoarea taxei de prima ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare Gabriella28 Gabriella28 Buna ziua!Fratele meu are o masina E2 de inmatriculat, cumparata din Germania. Conform deciziei de calcul eliberat de ANAF, a platit 1764 lei taxa poluare. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare sebastian1970 sebastian1970 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania , la care am platit taxa de poluare. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi recuperez banii achitati pe aceasta ... (vezi toată discuția)