avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere admitere inscriere la masa credala - intemeiere ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere admitere inscriere la masa credala - intemeiere cerere

Ptr cererea de admitere in tabelul preliminar la masa credala pot sa-mi intemeiez cererea pe dispozitiile art.78 si ale art. 79 din legea 64/1995.

Mai este nevoie si de alte art. ?

Multumesc ptr ajutor.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:04, 18 Decembrie 2011

Ptr cererea de admitere in tabelul preliminar la masa credala pot sa-mi intemeiez cererea pe dispozitiile art.78 si ale art. 79 din legea 64/1995.

Legea 64 a fost abrogata de legea 85/2006 iar art incidente in acest caz sunt 64 si 65

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.78 si art. 79 din legea 64/1995. Serghei_B Serghei_B Este suficient pt cererea de admitere in tabelul preliminar la masa credala sa-mi intemeiez cererea pe dispozitiile art.78 si ale art. 79 din legea 64/1995. ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la masa credala Aura2 Aura2 Cum trebuie facuta cererea de inscriere la masa credala a unui creditor impotriva unei societati aflata in insolventa? Ma puteti ajuta cu un model? (vezi toată discuția)
Temei legal tatiana1 tatiana1 Trebuie sa intocmesc cererea de admitere a unei creante pentru inscrierea la masa credala .Este vorba desre o factura care a fost platita partial creanta ... (vezi toată discuția)