avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa dau in judecata angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa dau in judecata angajatorul

In perioada 29.08.2007 - 1.11.2011,am lucrat ca agent de marketing la Allianz-Tiriac pensii private,iar in perioada 1.06.2011 - 15.10.2011 am incheiat 215 adeziuni pilonul II, in numele Allianz-Tiriac,din care am primit comisionul aferent doar pentru 15 adeziuni.
In cursul lunii octombrie am fost informat ca cei de la Allianz vor rezilia unilateral contractele tuturor agentilor de marketing pilonul II,ca apoi sa aflu ca nici nu mai vor sa imi mai plateasca comisionul pentru cele 200 adeziuni pilonul II ramase necomisionate.
Acum vreau sa recuperez in instanta suma de bani ramasa neachitata,in mod ilegal de catre cei de la Allianz..
Imi poate spune cineva ce sanse de castig as avea daca i-as da in judecata ?
Mentionez ca agentii de marketing nu au avut incheiat un contract individual de munca,ci un contract de colaborare,din care eu castigam un comision din adeziunile incheiate.
Cel mai recent răspuns: adriangl86 , utilizator 19:44, 16 Decembrie 2011
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Fara nici un dubiu ii voi da in judecata pentru a primi banii ce mi se cuvin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto catalintarcea catalintarcea Buna ziua. Acum 7 luni am facut un accident rutier in care am fost vinovat si am pledat ca atare la biroul de asigurari, cand am facut hartia de constatare ... (vezi toată discuția)
Validitate contract agentie imobiliara Andrei0001Andrei Andrei0001Andrei Validitate contract agentie imobiliara Salutare. Tatăl meu a vandut un apartament printr-o agenție imobiliară, iar contractul de colaborare dintre ei a ... (vezi toată discuția)
Contributia la pensie in cazul cic virginia17 virginia17 Buna seara, Sunt in concediu de ingrijire a copilului din iulie 2010. Am observat ca din septembrie, cei la care am facut optiunea de virare a 2% din ... (vezi toată discuția)