de la inceputul lunii decembrie,administratora opreste caldura in fiecare zi,ca sa faca economie.am sunat la radet,la primarie si la politia locala,si mi-au spus ca nu are nici un drept sa faca asa ceva,numai ca ei nu ma pot ajuta.din cauza ei si a altor vecini,stau si tremur in casa,si pe langa mine si copiluil meu de 5 luni.am rugat-o sa dea drumul la caldura si a spus ca nu o intereseaza,si ca ar trebui sa-mi imbrac copilul mai gros si sa nu-i mai fac baie in fiecare seara.spuneti-mi va rog unde sa sun sa rez problema asta ca deja e bataie de joc ce face.#-o
Dar dv. nu aveti acolo comitet executiv, presedinte? S-a hotarat acest lucru in AG? Cum e posibil sa stati la cheremul unei nebune care sa va tina in frig?
Doamna, uniti-va cu alti vecini care va impartasesc punctul de vedere si duceti-va peste ea, sa dea drumul la caldura.
De ce nu v-ati pus repartitoare? Atunci fiecare isi inchidea caloriferele si puteau sa stea in frig toata ziua si toata noaptea pana se faceau stalactite.
La primarie ce v-au spus? Rugati-i sa vina pe teren, sa constate cum isi bate joc de oameni.
Faceti presiune pe presedinte, pe membrii comitetului.
Si uite-asa, pe urma se lauda ca platesc mai putin la caldura decat blocurile cu repartitoare. Da, platesc mai putin, dar sacrifica locatarii!X-(
Sesizare la Protectia Consumatorului.
In instanta veti avea nevoie de martori care sa confirme cele spuse de dvs.
Propuneti in Adunarea generala a Asociatiei de Proprietari montarea de contoare de energie termica pe calorifere (in toate apartamentele) si atunci vecinii care nu doresc caldura pot regla un consum mai redus.