avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratora opreste caldura in fiecare zi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratora opreste caldura in fiecare zi

de la inceputul lunii decembrie,administratora opreste caldura in fiecare zi,ca sa faca economie.am sunat la radet,la primarie si la politia locala,si mi-au spus ca nu are nici un drept sa faca asa ceva,numai ca ei nu ma pot ajuta.din cauza ei si a altor vecini,stau si tremur in casa,si pe langa mine si copiluil meu de 5 luni.am rugat-o sa dea drumul la caldura si a spus ca nu o intereseaza,si ca ar trebui sa-mi imbrac copilul mai gros si sa nu-i mai fac baie in fiecare seara.spuneti-mi va rog unde sa sun sa rez problema asta ca deja e bataie de joc ce face.#-o
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 04:11, 19 Decembrie 2011
aveti posibilitatea sa o dati in judecata pe obligatia de a face...e singura solutie
Dar dv. nu aveti acolo comitet executiv, presedinte? S-a hotarat acest lucru in AG? Cum e posibil sa stati la cheremul unei nebune care sa va tina in frig?
Doamna, uniti-va cu alti vecini care va impartasesc punctul de vedere si duceti-va peste ea, sa dea drumul la caldura.
De ce nu v-ati pus repartitoare? Atunci fiecare isi inchidea caloriferele si puteau sa stea in frig toata ziua si toata noaptea pana se faceau stalactite.

La primarie ce v-au spus? Rugati-i sa vina pe teren, sa constate cum isi bate joc de oameni.
Faceti presiune pe presedinte, pe membrii comitetului.

Si uite-asa, pe urma se lauda ca platesc mai putin la caldura decat blocurile cu repartitoare. Da, platesc mai putin, dar sacrifica locatarii!X-(
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
elga50, moderator
Sesizare la Protectia Consumatorului.
In instanta veti avea nevoie de martori care sa confirme cele spuse de dvs.
Propuneti in Adunarea generala a Asociatiei de Proprietari montarea de contoare de energie termica pe calorifere (in toate apartamentele) si atunci vecinii care nu doresc caldura pot regla un consum mai redus.
Protectia consumatorului nu se amesteca in administrarea imobilelor.
Numai primaria...si apoi instanta.
@elga..Cum e posibil sa stati la cheremul unei nebune care sa va tina in frig? e vocabularul unui moderator?ce urmareste administratorul?

Alte discuții în legătură

Caldura oprita de catre administrator si presedinte de bloc, abuziva ?? leventelev leventelev Buna ziua, ne confruntam si noi cu o mare problema, presedintele impreuna cu administratorul de bloc au luat o hotarare sa opreasca caldura mai intai pe timp ... (vezi toată discuția)
Caldura oprita de presedintele blocului mariuselectric mariuselectric Buna ziua. Doresc o indrumare cu pasii de urmat intr-o situatie nu prea placuta cu care ma confrunt. Presedintele a luat hotararea ca in intervalul 07-18, ... (vezi toată discuția)
Caldura furnizata de radet snick08 snick08 Buna seara, De aprox. 2 ani de zile m-am mutat in blocul in care stau in acest moment. Am prins 2 ierni, iar cu cea care se apropie cu pasi repezi se vor face ... (vezi toată discuția)