avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant nedepus
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant nedepus

de 4 ani...se mai poate remedia situatia
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:41, 8 Martie 2012
este tardiv, din pacate nu se mai poate face nimic
Potrivit art. 41 alin.2 lit.e) din Legea nr. 82/1991, Legea contabilitatii, republicata, cu modificarile şi completarile ulterioare, constituie contraventie daca nu este savarsita in astfel de conditii sa fie considerata infractiune, nerespectarea reglementarilor emise de MFP cu privire la depunerea la unitatile teritoriale ale acestuia a situatiilor financiare anuale si se sanctionează cu amenda de la 400 lei la 5000 lei.

Se rezolva prin depunerea bilanturilor, dar cu amenda.
Sarbatori fericite echipei de mare profesionalism "Avocatnet" si tuturor utilizatorilor, multa sanatate, putere de munca si un an nou mai increzator.
Va multumim, ELENA CUPSA.
:vishenka:
multumesc mult..zile frumoase si ganduri bune cu ocazia zilei de 8 martie ...asta deci e motivul pentru care au inchis contul....

Alte discuții în legătură

1 mai ContSters141118 ContSters141118 imi face placere aceasta zi pentru ca-mi trezeste multe amintiri...de minivacanta ....la litoralul nostru:D eram student, fara un \"chior\", cu trei conserve ... (vezi toată discuția)
Ajutati ma cu dizolvarea unei firme danielcraciun danielcraciun buna ziua am o firma infiintata in anul 2002 de comert cu amanuntul in primele 2 luni am avut ceva activitate si am si depus la administratie hartiile ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)