avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Incetarea platii creditului garantat cu imobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Incetarea platii creditului garantat cu imobil

Buna seara !
Am un credit mare garantat cu imobil si teren , pe care imi este tot mai greu sa-l platesc din cauza ca veniturile scad de la luna la luna .Va rog sa-mi spuneti in cazul in care voi incate plata si banca va trece la executarea silita ,probabil ca nu isi va acoperi costul din cauza scaderii valorii imobilelor , ce se va intimpla in continuare?Voi fi urmarit de banca totata viatza pana la recuperarea totala a sumei ?Daca da prin ce mijloace ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:15, 18 Decembrie 2011
Daca suma obtinuta prin vanzare nu acopera datoria, ramaneti in continuare dator. In lipsa altor bunuri ce pot fi executate sau pana veti dobandi altele, va pot pune poprire pe venituri.

Incercati sa nu ajungeti la executare silita, cautati solutii impreuna cu banca cat inca nu sunteti restant sau gasiti pe cineva sa preia imobilele si creditul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Cum este procedura de executare silita in cazulunui credit restant cu ipoteca imobiliara? mariusmihai76 mariusmihai76 am un credit ipotecar cu cu ipoteca sunt in urma cu plata ratelor si banca ma ameninta ca voi fi dat la executori,ce se va intampla acum si cat dureaza ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)