avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... de ce acte am nevoie pentru a comercializa produse ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

de ce acte am nevoie pentru a comercializa produse handmade

Buna seara,

De ceva timp produc bijuterii hand made. M-am hotarat de curand sa imi fac un site si sa incerc sa vand pe online. Insa imi doresc sa pot emite facturi catre clienti, sa am toate actele in regula. Am inceput sa ma informez si din ce am citit am aflat ca imi trebuie certificat de producator. Mentionez ca nu am niciun atestat, nu vad cum as putea obtine asa ceva pentru a insira niste margele pe ata.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? si ce pasi ar fi de urmat pentru a putea comercializa astfel de produse (bijuterii in speta)?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Trebuie sau nu un inventar al marfurilor expuse pt vanzatorii in regim ambulant iubiritza iubiritza buna ziua, am o II. confectionez si comercializez bijuterii ( hand made). o cunostinta care lucreaza in politie mi-a spus ca daca merg in targuri sa vand ... (vezi toată discuția)
Calificare pentru deschidere pfa anita10 anita10 Buna ziua, pentru infiintarea unui pfa avand ob. de activitate confectionarea de diverse articole unicat hand-made crosetate, tricotate (vestimentare si ... (vezi toată discuția)
Tranzactie pfa - pers. fizica moonprincess moonprincess Buna ziua, sunt PFA si am un magazin online. Printre altele, doresc sa comercializez carti in regim de anticariat si bijuterii hand made. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)