avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... HG 1061/2008 privind transportul deseurilor periculoase
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

HG 1061/2008 privind transportul deseurilor periculoase

Suntem o unitate spitaliceasca care genereaza in jur de 6 tone deseuri medicale anual. Pentru transportul acestora s-a incheiat contract cu o firma autorizata(doua transporturi saptamanal). Conform art.14,alin.4 din HG 1061/2008 trebuie sa informez ISU cu 48 ore inaintea fiecarui transport de deseuri periculoase prin fax, cu toate ca unitatea de transport respecta acelasi traseu si aceaasi destinatie?#-o
Va rog sa ma lamuriti, ori sunt batut in cap si nu inteleg ori HG-ul este anapoda.

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala paulay25 paulay25 V-as ruga daca ati putea sa mi spuneti, in cazul in care imi deschid o Intrep.Individuala, as putea sa obtin de la ARR, licenta ptr.transport persoane????(am ... (vezi toată discuția)
legea mirosului/shaormerii la bloc Arona1 Arona1 Buna seara, care sunt legile/ HG urile care reglementeaza functionarea fastfood-urilor la parterele blocurilor ce au spatii comerciale, tinand cont de toate ... (vezi toată discuția)
Incadrare ca accident de munca Cimss Cimss Buna ziua......... avem o nelamurire cu privire la urmatoarea problema : suntem o SC cu domeniul de activitate - transporturi rutiere de marfuri. Am angajat un ... (vezi toată discuția)