Daca la contestatia formulata ,comisia de expertiza medicala locala dispus aceiasi incadrare,mai aveti dreptul sa solicitati verificare din partea comisiei superioare de expertiza medicala a persoanelor adulti
sotul meu este pensionat pe caz de boala de la varsta de 36 ani deoarece a facut accident vascular cerebral ramanand cu pareza pe partea stanga si partial nevazator,fiind evaluat de comisia teritoriala la grad 2 invaliditate din an in an .
De un an lau depistat cu diagnosticul metaplazie mieloida cu mielofibroza , ciroza hepatica ii scoate lichid periodic iar Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Grad de Handicap i-a dat gradul 3 desi are si problseme psihice si chiar are referat de la spitalul de Psihiatrie pe judet in care scria ca are nevoie de insotitor,pe langa faptul ca nu s-a luat in considerare acest lucru mai exista legea 448/2006 in care scrie clar ca persoanele care sufera de aceasta boala de sange(METAPLEZIE MIELOIDA CU MIELOFIBROZA)trebiesc incadrate in gradul 2 de handicap..am facut contestatie in termen tot grad 3 am primit.In prezent are 58 de ani.Ce trebuie sa fac?V a multumesc!
~ final discuție ~