avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod caen trebuie pentru comercializarea tutunului ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod caen trebuie pentru comercializarea tutunului de narghilea

Buna ziua! Ce cod caen trebuie sa adaug pentru a comercializa tutun de narghilea? Tutunul de narghilea intra in aceeasi grupa cu tigarile de foi, trabucuri, tutun de pipa? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:58, 26 Decembrie 2011
Da, intra in aceasi grupa: 4726 - Comert cu amanuntul al produselor din tutun, in magazine specializate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)