avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda penala

buna ziua. o amenda penala platita in anul 1995(cred,nu mai retin exact anul ). problema este ca nu mai exista nici chitanta care face dovada platii. amenda apare ca neplatita in cazier.
domocilui este in judetul calarasi...amenda a fost achitata in tulcea (babadag)
care sunt sansele sa pot serge aceasta datorie din cazier si ce trebuie sa fac?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:33, 20 Decembrie 2011
Incercati sa mergeti la unitatea la care ati achitat-o , indicand cu aproximatie data achitarii pentru a vi se elibera o copie de pe chitanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare ordonanta de incetarea urmariri penale... ionut_badea ionut_badea Buna ziua, In urma cu o luna am aplicat la Politia Capitalei pentru eliberarea permisului de port arma (neletala cu bile de cauciuc). Totul a decurs ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar tery tery In 2004 am avut un incident (dosar penal-civil care s-a finalizat cu o amenda administrativa de 1000 RON.La acea vreme am achitat amenda insa nu am stiut ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)