avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... contract comodat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

contract comodat

am o casa unde isi are sediul social un ONG al meu.Doresc sa obtin venituri ptr ONG prin inchirierea casei.De la finante mi s-a spus ca trebuie sa fac un contract de comodat intre mine si ONG,in primul rand,apoi pot sa fac contracte de inchiriere intre ONG si alte societati comerciale.Ma intereseaza un model de contract de comodat in acest caz.MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 20 Decembrie 2011
Model de contract de comodat
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea contractului de inchiriere la anaf maddallina_ maddallina_ buna ziua, Stau in apartamentul unei rude dar nu platesc chirie, pot face un contract de inchiriere la finante unde sa precizez ca platesc 0 lei, si ce ... (vezi toată discuția)
Ctr comodat pt infiintare srl-inregistrat la anaf? adela05 adela05 Am un contract de comodat, pentru sediul social al unei societati care urmeaza sa se infiinteze. Acest contract trebuie inregistrat la Administratia Fianciara? (vezi toată discuția)
Reziliere contract comodat prin vointa partilor si incheiere contract inchiriere pentru sediul social al unei societati comerciale. marinamar marinamar Buna ziua. As dori sa reziliez contractul de comodat incheiat ptr sediul social al societatii si sa incheiem un contract de inchiriere tot la acelasi sediu. ... (vezi toată discuția)