avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Servicii de inventariere termica!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Servicii de inventariere termica!

Buna ziua!
In fiecare an cand se porneste caldura suntem incarcati la servicii cu 5 lei de apartament pentru inventarierea termica. Inventarierea termica efectiva nu se face, ci se trimit tabele cu dimensiuni “dupa ureche” iar acestea intra in calculul energiei termice in fiecare luna. Acesti bani sunt impartiti intre administrator si firma de repartitoare. Pentru a putea scoate la iveala aceste venituri ilicite pe baza unor prestatii neefectuate doresc sa ma consiliati cu privinta la procedura si forurile carora trebuie sa ma adresez pentru elucidare. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata caldurii la comun marinica71 marinica71 as dori sa stiu daca legea in care si locatarii cu centrale termice de apartament mai platesc o cota parte la sistemul centralizat mai e valabila.am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Inventariere calorifere stoicageta stoicageta Buna ziua Ar putea cineva sa-mi spuna daca asociatia de proprietari poate fi amendata in lipsa acestei inventarieri? Mentionez ca asociatia este una marisoara ... (vezi toată discuția)
Am repartitoare!!! liviacodru liviacodru Am repartitoare ( nu eu am vrut) si au venit sa calculeze dimensiunea tevii prin care trece caldura.Locuiesc la etajul 1, si am inteles ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)