avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia pe vacanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia pe vacanta

buna ziua..eu am 18 ani si sunt in clasa a 12 asi as vrea sa stiu daca mai primesc alocatia pe timpul vacantei.ma multumesc anticipat:D:D
Cel mai recent răspuns: ContSters64839 , utilizator 07:49, 17 Octombrie 2008
Alocatia de stat pentru copii se acorda si tinerilor care au implinit varsta de 18 ani care urmeaza cursurile invatamantului liceal sau profesional, organizate in conditiile legii, pana la terminarea acestora. Tinerii care repeta anul scolar nu beneficiaza de alocatie de stat, cu exceptia celor care repeta din motive de sanatate, dovedite cu certificat medical. Deci odata cu terminerea liceului se sisteaza si alocatia.
Vorbiti la liceu. O sa faca ei cerere.
mihaela18 a scris:

buna ziua..eu am 18 ani si sunt in clasa a 12 asi as vrea sa stiu daca mai primesc alocatia pe timpul vacantei.ma multumesc anticipat:D:D

Tinerii in varsta de peste 18 ani beneficiaza de alocatie de stat pentru copii pana la terminarea cursurilor invatamantului liceal sau profesional, organizate in conditiile legii. Prin urmare, se primeste alocatia si pe perioada de vacanta in timpul anului de scoala.
Nu stiu cat de bine am inteles, dar alocatia nu se mai primeste dupa 15 iunie, daca ati terminat clasa a 12-a. Daca ati implinit 18 ani in clasa a 11-a, atunci veti primi si in vacanta dintre a 11-a si a 12-a si in toata clasa a 12-a, pana la finalizarea cursurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie peste 18 ani masso masso buna seara! va rog a-mi raspunde daca mai primeste in continuare alocatie de stat copilul care a implinit 18 ani, termina liceul si devine student, sau o ... (vezi toată discuția)
Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)
Pana la ce varsta primesc alocatia ? Irinabv Irinabv Buna ziua ! Am 18 ani (impliniti in 10 mai anul acesta) si sunt eleva (in toamna incep clasa a 12-a) si as dori sa stiu pana cand primesc alocatia ? Doar ... (vezi toată discuția)