avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu Cosmote
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu Cosmote

Buna seara.Acum 2 ani mi-am luat o cartela Cosmote si am portat-o la Vodafone.Acum ceva timp un prieten ma suna din alta retea si imi spune ca am restrictionat apelurile de intrare.Eu verific din reteaua Romtelecom si functiona.Alt prieten din alta retea Orange imi spune la fel ca am restictionat apelurile de intrare.In fine verific din reteaua Cosmote si era adevarat nu mergea.Problema era asa :ca din reteaua Vodafone in care eram si din Romtelecom mergea,din alte retele nu respectiv Orange,Cosmote si numere necunoscute.Am sunat la Vodafone am fost chiar la ei la sediu si am facut sesizare au verificat in centrala lor si nu era de la ei ci din centrala Cosmote-adica atunci cind s-a facut portarea Cosmote nu a trimis tot pachetul de date.Problema a fost remediata dar mie mi-a fost privat dreptul meu de a primii pe cartela mea,pe numarul meu apleluri.Cei de la vodafone mi-au raspuns prin email oficial ca nu a fost vina lor si am trimis la Cosmote raspunsul de la Vodafone.Acum astept raspunsul de la Cosmote dar sigur o sa-si ceara doar scuze.Eu acum vreau sa ma despagubeasca pentru cei 2 ani in care am fost privata de drepturile mele.
Cel mai recent răspuns: eueu1 , utilizator 18:23, 20 Decembrie 2011
faceti cerere de chemare in judecata, insa cum demonstrati dvs ca ati fost privat , eu va cred dar treb sa va creada si instanta, ok cu martori sa zicem insa nu stiu cate sanse aveti ganditi-va ca, cosmote are avocati nu gluma.....
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat
Am raspuns de la Vodafone.Nu se ia in considerare acest raspuns?
se ia si ce va scrie in acel raspuns?
Interventie moderator
@annajanette, dvs. pe cine intrebati?
Ares_3 a scris:

Interventie moderator
@annajanette, dvs. pe cine intrebati?

pot si eu sa discut pe acest forum fara interventia dvs ????sunteti singurul moderator care efectiv imi da senzatia ca are ceva cu mine.

Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat

Alte discuții în legătură

1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Telefon mobil adus de acasa si folosit in firma dar cu cartela de la angajator Suzy2709 Suzy2709 Revin pe forum cu o noua dilema. In urma cu un an si putin cand m-am angajat la firma verisoarei mele deoarece mi-a cerut ajutorul, mi-a fost inmanat o cartela ... (vezi toată discuția)