Buna seara.Acum 2 ani mi-am luat o cartela Cosmote si am portat-o la Vodafone.Acum ceva timp un prieten ma suna din alta retea si imi spune ca am restrictionat apelurile de intrare.Eu verific din reteaua Romtelecom si functiona.Alt prieten din alta retea Orange imi spune la fel ca am restictionat apelurile de intrare.In fine verific din reteaua Cosmote si era adevarat nu mergea.Problema era asa :ca din reteaua Vodafone in care eram si din Romtelecom mergea,din alte retele nu respectiv Orange,Cosmote si numere necunoscute.Am sunat la Vodafone am fost chiar la ei la sediu si am facut sesizare au verificat in centrala lor si nu era de la ei ci din centrala Cosmote-adica atunci cind s-a facut portarea Cosmote nu a trimis tot pachetul de date.Problema a fost remediata dar mie mi-a fost privat dreptul meu de a primii pe cartela mea,pe numarul meu apleluri.Cei de la vodafone mi-au raspuns prin email oficial ca nu a fost vina lor si am trimis la Cosmote raspunsul de la Vodafone.Acum astept raspunsul de la Cosmote dar sigur o sa-si ceara doar scuze.Eu acum vreau sa ma despagubeasca pentru cei 2 ani in care am fost privata de drepturile mele.
faceti cerere de chemare in judecata, insa cum demonstrati dvs ca ati fost privat , eu va cred dar treb sa va creada si instanta, ok cu martori sa zicem insa nu stiu cate sanse aveti ganditi-va ca, cosmote are avocati nu gluma.....