avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime neintrerupta in invatamant?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime neintrerupta in invatamant?

M-am angajat in invatamant in anul 1998. In anul2002 am fost in somaj pe perioada vacantei de vara, respectiv 15 iunie-1 sept. 2002, nu din vina mea, asa s-a hotarat atunci sa fim scosi din inv pe perioada vacantei, nu eram titular. Anul acesta am sustinut si gradul I in invatamant si mi s-a spus ca nu pot fi incadrata conform acestuia pentru ca nu am vechime neintrerupta in invatamant. Deci nu intru nici in transa de 10-14 ani. Va rog sa imi spuneti si mie de ce nu pot beneficia de marirea salariului conform cu gradul I. L-am sustinut de pomana?:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 15 Octombrie 2008
Perioada cat ati fost in somaj nu vi s-a luat in calcul, intrucat somajul constituie stagiu de cotizare asimilat si nu vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea vechimii in invatamant sandita75 sandita75 as vrea sa stiu cand trec la vechimea de peste 10 ani in invatamant. sunt angajata din 01 sept 1998 ca necalificat, cu contracte pe perioade determinate, dupa ... (vezi toată discuția)
Calculare vechime in invatamant scoalavalearosie scoalavalearosie Buna seara ,va rog daca se poate sa mi se calculeze urmatoarele perioade de activitate pentru a putea sti cand trebuie sa trec la transa de vechime 14-18 ani ... (vezi toată discuția)
Salarizare- încadrare zsofia3 zsofia3 Bună ziua! Sunt titulara în înv. din 1999. În anul șc. 2010-2011 mi s-a aprobat 1 an de concediu fără plată pentru nevoi personale. Aveam 11 ani ... (vezi toată discuția)