avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anexa HG nr. 155/2011- incadrarea in grade de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anexa HG nr. 155/2011- incadrarea in grade de invaliditate, incarcata in Documente utile

Buna seara tuturor!
Va pun la dispozitie in Sectiunea "Documente utile" Anexa la HG 155 /2011 pentru aprobarea criteriilor si normelor de diagnostic clinic, diagnostic functional si de evaluare a capacitatii de munca pe baza carora se face incadrarea in gradele I, II si III de invaliditate.
Cu durere constat ca foarte multa lume la revizuirile anuale a fost scoasa din vechile incadrari si au cam ramas fara pensii de invaliditate. Nu contest faptul ca s-au facut si pensionari abuzive, dar nici chiar asa...
Sa va fie de folos si sa aveti multa sanatate!

Alte discuții în legătură

Care este actul normativ care cuprinde afectiunile medicale in baza carora se poate acorda pensie de invaliditate? mihaibatranu mihaibatranu Care este actul normativ care cuprinde afectiunile medicale in baza carora se poate acorda pensionarea medicala. (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de invaliditate in vederea pensionarii ailicec ailicec unde se gaseste lista bolilor care stau la baza pensionarilor medicale (vezi toată discuția)
Criteriile si normele de incadrare in grad de invaliditate eugenchis eugenchis Unde as putea afla diagnosticele pentru incadrarea in grade de invaliditate? Va multumesc mult. (vezi toată discuția)