avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Licenta pentru jocuri de noroc online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Licenta pentru jocuri de noroc online

Buna seara,
In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai potrivita (cred :P).

As dori sa aflu daca are idee cineva sau chiar a lucrat in domeniu, cum pot obtine o licenta pentru un joc de noroc online, pe bani desigur.

Edit: Mentionez ca jocurile se vor practica numai intre utilizatori, eu ca organizator as opri doar un comision din castig.

Multumesc frumos!

Fiind si primul meu post pe acest forum, as vrea sa felicit si echipei si utilizatorilor pentru acest site care a ajutat foarta multa lume, inclusiv pe mine, cu informatii pretioase, Felicitari!!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2008
marusso, utilizator
Cel mai recent răspuns: falcos , utilizator 02:16, 14 Decembrie 2010
Am inteles ca s-a dat o lege legata de licentierea jocurilor de noroc online gen poker:
[ link extern ] /

Are cineva mai multe detalii despre cum se poate obtine o astfel de licenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie tombole pe internet Vilcan Liviana Vilcan Liviana O tombola organizata pe un site carei legislatie se supune? Mentionez ca tombola este organizata de o persoana fizica, si ca premiile se ofera din bani ... (vezi toată discuția)
Ajutor! yagunz yagunz Are cineva idee daca o societate comerciala poate functiona legal daca are ca unic obiect de acivitate administrarea unui site de internet prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)