avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere masina dezmembrata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere masina dezmembrata

Buna ziua

Am dezmembrat o Dacia 1310. Daca o duceam la dezmembrari mai mult ma costa platforma de transport. Asa ca am desfacut-o, am vandut-o pe bucati iar restul l-am dus la fier vechi. Acum vreau sa o radiez fiscal. De la primarie mi-au spus ca imi trebuie obligatoriu dovada de dezmembrare de la un centru autorizat...
Am patrat seria sasiului (prin decupare).
Imi puteti spune cum pot proceda ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 18:24, 22 Decembrie 2011
Trebuie sa va duceti la un centru autorizat de colectare materiale reciclabile feroase ( REMAT). Normal ar fi trebuit sa duceti numai caroseria cu seria aferenta. De acolo o sa vi se elibereze o dovada cu care mergeti la serviciul inmatriculari unde procedati la radiere. Poate cei de la Remat o sa va inteleaga si o sa va elibereze dovada necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto remat uniq1 uniq1 In ce conditii trebuie dusa masina la Remat(fier vechi), eu am dezmembrat masina, a rams caroserie si cateva elemente, seria sasiu e la locul ei. PE cei de la ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism tripl3x tripl3x Buna seara. Am si eu o problema in care sper ca voi gasii indrumarile dumneavoastra. Am avut un autoturism dacia 1300 cu care nu am mai circulat de mult timp, ... (vezi toată discuția)