Nu am mai dus apometrele de aproape un an, m-am trezit cand le-am dus ca am trecuti in plus 50 mc - apa rece si 10 mc - apa calda, am platit tot. Acum cum recuperez acei mc pe care nu i-am consumat?
Ca locatar in bloc, nu stiti ca aveti si obligatii? De ce nu ati transmis consumul atata timp, un an de zile?!
Ca vecin al dvs. nu as fi de acord ca sa va recuperati ceva. Poate apometrul dvs. a fost blocat, lucru ce trebuia sesizat in luna respectiva si in realitate ati consumat apa care v-a fost repartizata in lista de plata. Cum stim adevarul dupa un an de zile?
Daca timp de 1 an de zile dvs nu ati inteles logica si necesitatea montarii aparatelor individuale de contorizat,nu ati comunicat valoarea consumata,lunar asociatia de proprietari cum a calculat consumul aferent apartamentul dvs?
In aceasta perioada aparatele individuale de contorizat se aflau in perioada de verificare metrologica ?
Daca aparatele individuale se afla in perioAda de valabilitAte metrologica se impune sa contactati presedintele de asociatie care sa inspecteze si sa verifice instalatia si aparatele de contorizat individuale,cu scopul constatarii diferentei de apa calculata ca urmare a necomunicarii in termen legal a consumului
Urmeaza sa realizati un calcul de esalonare a indexurilor de consum,astfel incat intr-un interval de timp convenit cu asociatia de proprietari sa ajungeti la valoarea existenta pe cadranul aparatelor de contorizat consum apa.