avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INFORMATIE- este nevoie de casa de marcat ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INFORMATIE- este nevoie de casa de marcat ?

Buna seara,

din momentul in care imi deschid infiintez o interprindere familiala,cu activitatea comercial(comert cu amanuntul),care este perioada maxima de functionare doar cu chitantier,fara a avea casa de marcat,asa zisa perioada de proba in care pot vedea daca tipul de activitate ales functioneaza sau nu?
iar dupa aceasta perioada care sunt sanctiunile ce se aplica?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:50, 24 Decembrie 2011
:O Este o gluma? :)) ... ce perioada de proba?
nu puteti desfasrua activitatea de comert cu amanuntul fara casa de marcat fiscala decat daca e comert on line, din usa in usa conform CAEN autorizat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2011
afaceriiolden, utilizator
Sunteti obligati sa detineti casa de marcat de marcat fiscal din momentul inceperii activitatii, daca legea impune acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 DanielCariga DanielCariga Bună ziua. Am și eu o întrebare. Am nevoie de casă de marcat pentru codul CAEN 4799 - comerț cu amănuntul în afara magazinelor, standurilor ... (vezi toată discuția)
Activitate sediu social dorin123 dorin123 Buna ziua, Doresc sa infiintez o SRL cu codul CAEN 4791-Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Sediul social va fi ... (vezi toată discuția)