avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firme de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firme de recuperari

va salut,puteti sa-mi spuneti ce se intampla daca nu-mi platesc datoria catre o firma de recuperari ?tinand cont ca inca nu am semnat nimic din partea lor ,adica ceva sa ma faca obligat prin lege sa le platesc datoria preluat de ei de la o banca? si ce se poate intampla daca semnez? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 24 Decembrie 2011
Debitul pe care il datorati bancii, acum il datorati firmei de recuperari, intrucat intre banca si recuperatorul de creante a intervenit un contract de cesiune creanta. Dv nu trebuie sa semnnati ceva, privind acesta cesiune de creanta! Vi se poate intampla sa fiti executat silit, daca nu platiti debitul!
Exista probabilitatea ca societatea de recuperare sa formuleze impotriva dvs. o actiune in instanta, in cuprinsul careia cerand sa fiti obligat la plata creantei si a penalitatilor de intarziere. Daca castiga va executa silit.
In situatia mentionata de dvs cand ati fost contactat de recuperator se impune sa analizati cu responsabilitate situatia,astfel incat sa evidentiati variantele dvs pentru plata debitului,eventual prin reesalonare
Procedura nu prevede acordul debitorului
Daca tratati cu dezinteres se va ajunge in instanta ,care va pronunta hotarare defavorabila dvs,care va fi investita cu formula executorie
Puteti fi executat silit pe bunurile dvs mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si
viitoare pe o perioada de mai multi ani conditionat de interesul recuperatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari creante triton10 triton10 Buna ziua As dori niste pareri privind urmatoarea situatie : O firma a luat credit de la banca. In urma schimbarilor in situatia economica, nu a mai putut ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati creditul,ce trebuie sa fac? marianmarianc marianmarianc buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)