va salut,puteti sa-mi spuneti ce se intampla daca nu-mi platesc datoria catre o firma de recuperari ?tinand cont ca inca nu am semnat nimic din partea lor ,adica ceva sa ma faca obligat prin lege sa le platesc datoria preluat de ei de la o banca? si ce se poate intampla daca semnez? va multumesc.
Debitul pe care il datorati bancii, acum il datorati firmei de recuperari, intrucat intre banca si recuperatorul de creante a intervenit un contract de cesiune creanta. Dv nu trebuie sa semnnati ceva, privind acesta cesiune de creanta! Vi se poate intampla sa fiti executat silit, daca nu platiti debitul!
Exista probabilitatea ca societatea de recuperare sa formuleze impotriva dvs. o actiune in instanta, in cuprinsul careia cerand sa fiti obligat la plata creantei si a penalitatilor de intarziere. Daca castiga va executa silit.
In situatia mentionata de dvs cand ati fost contactat de recuperator se impune sa analizati cu responsabilitate situatia,astfel incat sa evidentiati variantele dvs pentru plata debitului,eventual prin reesalonare
Procedura nu prevede acordul debitorului
Daca tratati cu dezinteres se va ajunge in instanta ,care va pronunta hotarare defavorabila dvs,care va fi investita cu formula executorie
Puteti fi executat silit pe bunurile dvs mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si
viitoare pe o perioada de mai multi ani conditionat de interesul recuperatorului