avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen administrare site matrimoniale
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen administrare site matrimoniale

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea intrebare:
In cazul deschiderii si administrarii unui site de matrimoniale, care este codul CAEN potrivit?
Dupa ce am studiat lista CAEN, cred ca cel mai potrivit ar fi:

6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe
Această clasă include asigurarea infrastructurii pentru serviciile de găzduire a paginilor web, de prelucrare a
datelor şi activităţi conexe. Sunt incluse activităţi specializate de găzduire, cum ar fi găzduirea paginilor web,
servicii de streaming (organizare fluxuri) sau găzduire de aplicaţii. Activităţile de prelucrare a datelor includ prelucrarea completă şi elaborarea de rapoarte specializate pe baza datelor furnizate de către clienţi sau
asigurarea prelucrării automate a datelor şi servicii de introducere a datelor, inclusiv activităţi de rulare a bazei de date (executare funcţiuni).

Această clasă exclude:
-activităţile unde furnizorul foloseşte computerul doar ca un instrument de lucru (unealtă) sunt clasificate potrivit naturii serviciilor furnizate.


Nu inteleg foarte bine insa restrictia impusa..

De asemenea, acordarea de mici cadouri de catre site clientilor pe baza punctelor acumulate prin abonamente poate fi interpretat ca comert online?

Multumesc.
Cu stima,
Ion
Cel mai recent răspuns: ion71 , utilizator 13:02, 26 Decembrie 2011
Referitor la restrictie, inseamna ca nu sunteti autorizat si pentru crearea de programe, sisteme de operare, platforme etc. – pentru asta calculatorul este unealta.
Daca va uitati la 5829 - Activitati de editare a altor produse software, o sa vedeti ca exclude 6311, pe care vi l-ati ales dvs.

In privinta cadourilor pe care intentionati sa le oferiti, atata timp cat nu le vindeti nu cred ca poate fi interpretat ca si comert online - nu vindeti / cumparati / faceti schimb de produse.
Contabilul dvs. v-ar putea spune daca ar putea fi inregistrate ca si cheltuieli deductibile, pentru ca sunt bonificatii - bunuri acordate cu scopul stimularii vanzarilor.
Multumesc.
Sarbatori fericite!
Va multumesc,
Sarbatori fericite si dvs!

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru gazduire siteuri merge si codul caen 4971 (de tip reseller) JhonnyB JhonnyB Buna ziua am infiinatat o noua firma cu activitate unui magazin online cu codul caen 4971. Am in statut si codul caen 6311 , dar nu este in ... (vezi toată discuția)
Pfa cu cod caen 6311 ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua, am un pfa cu codul caen 6311. unde pot gasi detaliat ce tipuri de servicii pot sa prestez? ma intereseaza mai ales daca pot presta servicii de ... (vezi toată discuția)
Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)