avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice program achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

program achizitii publice

Am intrebat daca programul de achizitii publice se comunica undeva, cui si cum.Desi intrebarea are destule vizionari, niciun respuns.Nu stie nimeni din vizitatori sau considera intrebarea nedemna de raspuns?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:36, 13 Februarie 2012
nu se comunica nicaieri, este un instrument intern de lucru
Poate va este de folos , dar de sarbatori nu functioneaza, este suspendat temporar.
[ link extern ]
Da. Nu se comunica dar se face public la vizier si pe pagina de net a institutiei dupa ce a fost aprobat de conducere si ulterior, la fiecare modificare din timpul anului, daca e cazul.
depinde de normele interne, insa legal nu are nicio obligatie vizavi de ce spuneti (publicare internet sau la avizier)
Ultima modificare: Luni, 26 Decembrie 2011
henry77, utilizator
imi poate trimite cineva un model. va rog

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt anul 1 la facultate si mama nu doreste sa ma ... aspreferasanuspun aspreferasanuspun Buna ziua, sunt anul 1 la facultate si mama nu doreste sa ma ajute financiar, desi eu am mare nevoie. Ce ar trebui sa fac ca sa primesc banii pe care ar trebui ... (vezi toată discuția)
Scoatere la concurs post inspector achizitii publice la centrul cultural Sylvian2010 Sylvian2010 Buna seara. M a intereseaza cum se procedeaza pentru scoaterea la concurs a unui post de inspector achizitii publice la un centru cultural. personalul ... (vezi toată discuția)
Monitorul oficial al romaniei in format electronic nu mai este accesibil! ContSters14496 ContSters14496 Cam de o ora pe pagina oficiala a Monitorului Oficial, la functia e -Monitor nu mai este accesibil monitorul in format electronic, ci doar sumarul! Culmea ... (vezi toată discuția)