avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Monitorul Oficial al Romaniei in format electronic nu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Monitorul Oficial al Romaniei in format electronic nu mai este accesibil!

Cam de o ora pe pagina oficiala a Monitorului Oficial, la functia e -Monitor nu mai este accesibil monitorul in format electronic, ci doar sumarul!

Culmea tupeului, argumentul este urmatorul articol al O.G. 23/2008:


ART. 15^2
Regia Autonomă realizează şi un produs electronic, accesibil pe internet, care este destinat exclusiv informării gratuite a persoanelor fizice asupra actelor ce se publică în Monitorul Oficial al României."
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 22:30, 9 Februarie 2009
poate e o problema temporara. :)
As vrea sa cred acest lucru! Dar sincer nu cred. Stateam de o ora pe pagina lor azi, asteptam sa incarce monitorul 63. Pe margine era trecut sumarul. Dar monitorul nu mai era incarcat. Apoi tot formatul a fost modificat.

[ link extern ]
Dat fiind ca vedem numai noi doi discutia asta ;), ai promisiunea mea ca pana in aprilie - mai o sa ai la Avocatnet.ro un sistem gratuit si mult mai bun decat oferea pana acum Monitorul Oficial.
Vad ca nu este o problema temporara acest lucru ... se pare ca interpretarea data acelui articol este in sensul de a prezenta sumarul actelor publicate in M.Of. nu si continutul acestora ... :(
Sigur nu e ceva temporar, de o saptamana urmaresc, totusi cu OG 23/2008 cum ramane? sau e gratis doar titlul?

Alte discuții în legătură

Susțin publicarea oficialã a legislației româniei gratuit și integral! Roland Mindrila Roland Mindrila Susțin publicarea oficială a legislației României GRATUIT și INTEGRAL pe ... (vezi toată discuția)
Cum obligam monitorul oficial sa publice gratuit legile tarii? ContSters51068 ContSters51068 Ce actiune exista pentru a putea obliga RA MO sa publice ONLINE gratuit Monitorul cu toate partile lui ??? Cum se poate ataca aceasta norma? Art. 152 . ... (vezi toată discuția)
Acte normative in pagina de website evamus evamus Cred ca am pus bine topicul. As vrea sa va intreb daca pot sa trec pe o pagina de website la sectiunea legislatie, cateva acte normative incidente obiectului ... (vezi toată discuția)