avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Urare pentru 2012
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Urare pentru 2012

Un an bun, 12 luni de fericire, 52 de saptamani de liniste, 365 de zile de dragoste, 8760 de ore de noroc, 525600 de minute de succes, toata viata langa persoana iubita, LA MULTI ANI!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:50, 31 Decembrie 2011
frumoasa urare... multumim... asemenea va dorim si dvs... La multi ani!
Mi-a placut mult refrenul unui cantec, drept pentru care vi-l impartasesc si va urez cu drag:

La multi ani cu sanatate,
cu bine sa treci de toate,
sa ai tot ce iti doresti din viata!

Orice vis sa se-mplineasca,
orice rau sa te-ocoleasca,
nimic sa nu-ti poata sta in fata!
:luck::love:
E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
Lasati in anul ce trece toate supararile, necazurile si amaraciunile si intrati in noul an cu inima impacata si cu sufletul deschis!

Natale per tutti.
[ link extern ]

VIVA IL NATALE PER TUTTI
[ link extern ]

La multi ani!
:luck:
Va doresc intai de toate,
Un an nou cu sanatate,
Voie buna, trai usor,
Bucurie si mult spor.
:luck:

LA MULTI ANI!
:thumbup:

Directia 5 - La multi ani!
[ link extern ]
L.C.

Alte discuții în legătură

La multi ani, nicoleta romascanu!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]La multi ani, Stimata Doamna! [/b ]Va doresc multa fericire, noroc, iar visele pe care le aveti sa se implineasca. ... (vezi toată discuția)
La multi ani, alin popescu !  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu LA MULTI ANI, ALIN ! Iti doresc din toata inima multa fericire si noroc ! :luck: :) Queen - Save Me http://www.youtube.com/watch?v=8XahhAkTtlo (vezi toată discuția)
La multi ani gabrielle! ContSters250994 ContSters250994 Maine e ziua ta ! Zi frumoasa ca tine! Ti am trimis ghiocei Ca sa ti murmure ei Cat de mult te iubesc! :love1: La multi ani Mami! Am vrut sa fiu ... (vezi toată discuția)