as dori sa stiu ce alternative am ca sa pot sa-mi inchid cartea de munca deoarece patronii la care am lucrat (am fost in concediu de crestere copil) au vandut firma cu tot cu angajati si noua firma care ne-a preluat este o firma fantoma care exista doar pe acte (nu se gasesc la sediul declarat, nu au depus nici un act la ITM sau la alte institutii) si as dori sa lucrez program normal - la alta firma - dar nu se poate ca cei de la ITM nu-mi inchid cartea de munca fara demisie cu toate ca stiu ca nu au mai depus nici un act.
Se poate solicita ITM-ului inchiderea carnetului de munca cu data ultimului stat de plata depus de catre angajatorul dvs ... de asemenea, o alta varianta ar fi sa se mentioneze in carnetul de munca faptul ca pe perioada de la ... la ....., angajatorul nu a depus state de plata la ITM, principala dovada a executarii c.i.m.
Puteati sa incheiati c.i.m. cu norma intreaga, chiar daca figurati in evidentele ITM cu norma intreaga la celalalt loc de munca... legea nu interzice acest lucru.
2 joburi
ana_web2000
buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)