avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Noua taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Noua taxa auto

Tocmai mi-a cumparat un logan din 2006 care initial a fost inmatriculat de banca de leasing a fostului propietar in 2006, si fostul propietar a inmatriculat-o in noiembrie 2007 pe numele sau, dupa ce a achitat creditul. La acea data in 2007 vechiul propietar nu a platit nici o taxa auto de poluare deoarece nu era necesar conform legii.In acest caz eu mai trebuie sa platesc aceasta mult controversta taxa in 2012, am progrmare doar in 30 ianuarie la RAR la ora 12 si nu mai prind anul acesta ca sa temin formaliatile ca e sfarsit de anul si toti inchid 12:30.
X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:09, 27 Decembrie 2011
Daca la acea vreme nu s-a platit taxa ptr ca era masina noua de Romania inmatriculata prima data in 2006 ,conform legii noi va trebui sa platesti.
Logan 2006 euro 3,cilindree 1,9
taxa specifica pe cilindree=8892 euro
cota reducere 43%
vechime 2006=5-6 ani
taxa 5058 euro=21.907 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare dupa noua lege? cipry_blue cipry_blue as vrea sa stiu si eu urmatorul lucru; am cumparat o Dacia Solenza pe 18 decembrie(data care apare pe contractul de vanzare-cumparare), e programata la RAR pe ... (vezi toată discuția)
Taxa auto inmatriculare vavigabi84 vavigabi84 am un opel astra caravan, motor 1.7 TD, din 1999, E2 asa am inteles de la rar si as dori sa imi spuna cineva cat platesc taxa de prima inmatriculare. astept ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa 15.02.2010 Pilu Pilu Buna seara, 1. As dori sa intreb daca stie cineva, daca se admit cererile de chemare in judecata pentru recuperarea taxei de poluare pentru autovehicule ... (vezi toată discuția)