avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum ne putem adresa Procurorului General al Romaniei?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum ne putem adresa Procurorului General al Romaniei?

Dorim sa ne adresam cu o scrisoare procurorului general al Romaniei si de aceea dorim sa avem adresa si prin ce variante avem sansa sa fie primita .
Cel mai recent răspuns: Dumitru scopet1993 , utilizator 21:05, 22 August 2018
gasiti adresa pe net . faceti un memoriu si depuneti-l la registratura la Parchetul General .sau mergeti personal in audienta sei depuneti-l personal...

succes!
Memoriul il puteti trimite prin posta - scrisoare recomandata cu confirmare de primire .. adresa de contact o gasiti aici
[ link extern ]
As dori daca se poate sa mergin audienta la procurorul general sint din Marea Britanie dar nu stiu cum sa procedez va rog frumos sa ma safari iti cum as putea proceda as dori sa vorbesc personal cu el sau ea
Aveti mai jos datele de contact , luati legatura si vedeti ce vi se spune :
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
B-dul Libertăţii nr.12
Sector 5 - Bucureşti
Cod postal: 050706

Telefon : 021/319.38.33 / 021/319.38.56

email : sesizare@mpublic.ro

AUDIENŢE - Conducere *
Joi : 10 - 12
Adjunct al Procurorului General - Gabriela Scutea
* Audiențele se acordă în baza unei cereri prealabile

aș dori să știu dce durează așa mult dela terminarea cercetărilor poliției rutiere pînă la momentu cînd ajunge un dosar la I.N.E.C .pînă se fc o expertiză aveți prilejul să rămîneți fără partea vătămată .ăsta e scopul ?

Alte discuții în legătură

Putem provoca auto-sesizarea procuraturii pentru nişte fapte ilegale şi abuzive din 2010 ? rmf rmf Cum putem provoca auto-sesizarea organelor de cercetare Penală (Procuratura) pentru nişte fapte ilegale şi abuzive petrecute încă din 2010 şi care au ... (vezi toată discuția)
Nevinovat...dar inculpat...! gigelas gigelas Procurorul X,face o plangere penala cu autor necunoscut,pentru ultraj,fiind vorba de o scrisoare ce sustine ca ar fi primit-o,prin care era amenintat de ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)