am inteles ca astazi este ultima zi de transmis la revisal modificare salar minim.
Am instalat varianta 508, dar nu stiu unde si cum trebuie modificat salariul minim.
1.Nu stiu de unde ati dedus dvs ca astazi este ultima zi de transmitere a registrului, insa este o informatie eronata ...
2. Deschideti aplicatia , intrati pe contracte - modificare - click salariat - click pe continuare pana apare pagina cu salariu - modificati salariu din 670 in 700 - data de care isi produce efecte scrieti 01.01.2012 - salveaza ...
Faceti aceste operatiuni pentru fiecare salariat caruia trebuie sa-i modificati salariul ...
Dupa aceasta , click pe generare registru si generati fisierul care trebui transmis la ITM.. transmiterea se poate face cel mai tazriu in data de 03.01.2012.
Va rog, ajutati-ma! incerc sa modific un sal min/ec, dar cand intru pe contracte - modificare - nu-mi apare lista cu salariati! este pagina alba!
Ce trebuie sa fac?
Ca sa efectuez o modificare, intru la operatii contract - modificare - clik salariat - modific functia si apoi - continuare - salariul?
Si il verific la contracte - modificare?
Da, apar! dar numai la casuta "contracte - modificare" imi apare pag alba! Nu stiu ce sa fac!
Deci nu este corect daca fac modificarea din operatii ctr - modificare? pt ca alta optiune nu am....