avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Taxe pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Taxe pfa

Care sunt impozitele si taxele de platit in fiecare luna la un venit de 700ron, un salariat cu 525 ron brut , lucreaza cu 6 ore, si alte chelt cu intretinerea de 225 ron?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 30 Decembrie 2011
:offtopic: Interventie moderator

Chiar trebuie sa deschideti atatea topicuri legate de aceeasi problema/

Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii tiviki tiviki IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)
Caut avocat probono -lm POMPEIA POMPEIA CAUT AVOCAT PENTRU INCEPUT PROBONO IN LITIGIU DE MUNCA , DUPA OBTINEREA REANGAJARII SE INCHEIE CONTRACT . 0722137120 (vezi toată discuția)
Legea nr 9 termenul de solutionare a dosarelor de catre prefectura silangel69 silangel69 AM DEPUS IN ANUL 2007 DOSARUL COMPLET LA PREFECTURA JUDETULUI REFERITOR LA DESPAGUBIRI JUDETUL DUROSTOR BULGARIA VA ROG POATE SA MI SPUNA CINEVA CARE ESTE ... (vezi toată discuția)