avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anularea indemnizatiei pentru cresterea copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anularea indemnizatiei pentru cresterea copilului?

As dori sa stiu daca prin aprobarea noului cod fiscal pentru 2012 exista posibilitatea de a nu mai primi indemnizatia de crestere a copilului, dupa ce am primit deja un an si doua luni. Am optat pentru varianta 2 ani (600 lei lunar). Intreb acest lucru pentru ca sotia este parte majoritara intr-o asociatie familiala de crestere a animalelor, si asociatia are datorii adica impozit neplatit de 2 ani. Se face trecerea datoriei sau asociere in vreun fel intre persoana juridica si cea fizica ce primeste indemnizatie ? (ma refer la cea de crestere a copilului)
S-a introdus vreun paragraf referitor la asa ceva ? Eu am gasit proiectul care a fost aprobat dar nu am reusit sa gasesc ceva referitor la acest aspect.

Multumesc anticipat de ajutor. :D

Alte discuții în legătură

Ccc in cazul nasterilor suprapuse melcsy melcsy Buna ziua. situatia in care persoana care se afla cu primul copil in perioada de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului in baza OUG nr. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2011 tcris tcris Buna, Cine ma poate lamuri in legatura cu indemnizatia de crestere copil conform Ord. 111/2010? Mentionez ca in prezent sunt in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Sarcina gemelara mikaell_adryan mikaell_adryan Buna ziua. Avem o situatie mai cmplicata un pic si am dori sa stim de ce beneficiem de acum in colo si ce trebuie sa facem in acest sens. In total avem 4 ... (vezi toată discuția)