Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o "recipisa".
Cum pot dovedi ca am transmis datele?
E prima data cand lucrez cu acest program....ar trebui sa listez interfata cu transmisia din reges?
Da. Dupa ce va logati in aplicatie, pe serverul statului, ... exista acolo mai multe coloane ... in prima se vede fisierul .rvs si data si ora generarii lui , iar in a 2-a coloana se vede data incarcarii pe server , pentru ca dovada se face cu data. Mai mult puteti face o interogare a acelor date stocate acolo dupa data calendaristica, asa incat sa va apara doar fisierele incarcate intr-o anumita zi de exemplu. Puteti face un print screen si prezentati hartia inspectorului care va controleaza.
Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o "recipisa".
Cum pot dovedi ca am transmis datele?
E prima data cand lucrez cu acest program....ar trebui sa listez interfata cu transmisia din reges?
1. Se primeste o confirmare de transmitere cu un cod de incarcare , care se poate lista.
2. Aceasta confirmare constituie dovada transmiterii revislaului in ziua respectiva.
confirmarea de transmitere se primeste pe email? Eu nu am primit nimic!!
[ link extern ]
am analizat pe acest link datele transmise de mine si nu apare nicaieri salariul....mie mi-a dat mari batai de cap acest program, ma apuca revelionul si tot nu stiu daca am procedat corect cu revisalul acesta...of
2. confirmarea va apare imediat dupa transmiterea fisierului ... apare un mesaj pe ecranul calculatorului ... puteti verifica pe pagina societatii din REGES cand a fost facuta ultima transmitere ...