avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

buna dimineata! as dori sa va intreb daca a aparut in monitorul oficial hg -ul privind modificarea revisal
multumesc!
Cel mai recent răspuns: bittta , utilizator 12:40, 28 Aprilie 2011
cum se poate lista din revisal o pagina corespunzatoare unui angajat?
Din aplicatia on line a Revisal, comunicat la ITM, dati cautare dupa numele salariatului. In acest caz vor aparea numai datele cu privire la salariatul in cauza. Faceti apoi un print screen.
Succes! :)
buiavasi a scris:

buna dimineata! as dori sa va intreb daca a aparut in monitorul oficial hg -ul privind modificarea revisal
multumesc!

Nu a aparut in M.Of. acea HG referitoare la modificarea HG nr.161/2006.

@ bitta
Numai daca transmiteti online REVISAL-ul se poate asa ceva ... sa se listeze pagina/paginile din registrul electronic, care cuprinde/cuprind înscrierile referitoare la salariatul respectiv.
In caz contrar, solicitati ITM-ului sa va elibereze un astfel de document.
revisalul il transmit online, pagina care imi apare si o listez se da angajatului? mi-a cerut un ingrijitor pentru un imprumut la banca, pana acuma mergeau cu copiile la carnetul de munca.
bittta a scris:

revisalul il transmit online, pagina care imi apare si o listez se da angajatului? mi-a cerut un ingrijitor pentru un imprumut la banca, pana acuma mergeau cu copiile la carnetul de munca.

Da. Faceti un print screen si pe copia in cauza scrieti "confirmam veridicitatea documentului', stampilati si semnati.
Aveti grija sa fie numai datele personale ale salariatului in cauza (numai pagina cu datele lui), nu si a altor angajati :)

Alte discuții în legătură

Are dreptul banca sa ceara unui angajat extras din reges? ghitta ghitta Avem un angajat care vrea sa obtina un credit.Banca cere pe langa adeverinta de salarizare,extras din REVISAL si un extras din REGES.Are acest drept ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca cozmin_21 cozmin_21 As dori si eu sa stiu daca imi pot vedea cartea de munca online ,si unde anume ar trebui sa ma uit.Multumesc (vezi toată discuția)